eindelijk

Na een jaar of zeven trouwe dienst heeft mijn handgebouwde html-site plaats moeten maken voor een nieuwerwetse WordPress-weblog. Zelfde plaats, zelfde URL, opgefrist uiterlijk. Alleen de RSS-feed moet je even aanpassen.

De puntjes moeten nog op de i. Heb je opmerkingen over uiterlijk of usability, dan hoor ik die graag (misschien kan iemand even op de iPad testen of het er daar een beetje netjes uitziet). Alleen kom niet aanzetten met de opmerking dat animated gifs “echt niet meer kunnen”, want let maar op, die komen helemaal terug in 2011!

Oja, mijn songteksten moet ik nog overzetten, die zul je even moeten missen. De Senseo-apparaten hebben definitief het veld moeten ruimen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

7 reacties op “eindelijk”

 1. Bram avatar
  Bram

  1. Ziet er goed uit!
  b) Animated gifs kunnen dan wel maar “under contruction” berichten absoluut niet!!!
  Tenslotte: staan die Senseoos in natuurlijke habitat nog wel ergens in een archief?

 2. Bram avatar
  Bram

  O, overigens, kun je naar bramstrijbos.com linken ipv sonicbird.com? Die is wat beter bijgewerkt… thanks!

 3. Revolution avatar

  Oeh! Ik schrik me een hoedje, wat een onverwachte verbouwing. Maar nu ik zo even rondkijk denk ik dat ik er wel aan kan wennen. Mis alleen de link naar Calvin en Hobbes nog, maar misschien moet ik er maar gewoon mee stoppen op doelloze momenten daar naartoe door te klikken.

 4. Sven avatar
  Sven

  WAUW!!!

 5. sara avatar

  fris: yep
  ipad: check!
  senseo’s: eeuwig zonde 🙁

 6. sara avatar

  ps goeie ‘aanbevolen’-lijst! 🙂

 7. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door sara, Jan Michielsen. Jan Michielsen heeft gezegd: RT @StukjeS: ik lees dat animated gifs helemaal terugkomen in 2011. het is maar dat u het weet! http://bit.ly/aMKRsN […]