geniet ervan

Soms komen E en ik elkaar ’s ochtends tegen, als we allebei naar ons werk fietsen ieder vanuit zijn eigen huis. De ontmoetingsplaats is dan de doorgaande weg tussen Centraal Station en Hoog Catharijne door, waar ook de tram langs rijdt. Ben je een beetje bekend in Utrecht, dan weet je dat er romantischer meeting points te bedenken zijn.

Enfin, vanochtend troffen wij elkaar daar ook en wij, blij elkander te treffen, begroetten elkander allerhartelijkst. Ja, daarbij werden een paar zoentjes uitgedeeld.

Ineens hoorde ik achter me: “Dat is lekker he!” Omkijkend zag ik een donkere jongeman met een felgele wegwerkersjas die ons vriendelijk en breedgrijnzend aankeek. “Geniet ervan” voegde hij er nog aan toe en hij liep door.

Een dubbelgoed begin van de dag, daar op die verder troosteloze weg tussen Centraal Station en Hoog Catharijne.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “geniet ervan”

  1. sara avatar

    haha, mooi! ik zie het zo voor me 🙂