en dat is drie

Binnen een week herinnerden maar liefst drie mensen mij eraan dat ik een weblog heb. Mijn trouwe moedertje zit maar de hele tijd vruchteloos de F5’en (ma, F5’en betekent “de internetpagina verversen”, dat doe je namelijk met de F5-knop), L. uit A. had onlangs mijn weblog ontdekt en daar een paar aardige stukjes gezien, en heel recent kwam deze tweet binnen.

Ik vind weblogjes schrijven heel leuk, maar er gaan periodes voorbij dat het me gewoon aan inspiratie lijkt te ontbreken. Dat is gek, want ik maak natuurlijk de hele dag en elke dag de gekste dingen mee, in dat actieve leven van mij… zo eet ik elke ochtend twee boterhammen en een bakje yoghurt met cruesli (als het niet anders kan muesli), fiets via de Albatrosbrug en de Catharijnesingel naar Hoog Catharijne, typ daar van alles op een computer, lunch met mijn collega’s, typ weer van alles, fiets terug naar huis of de Lange Lauwerstraat, maak eten of krijg eten voorgezet, doe de afwas, kijk Oh Oh Cherso, ga naar bed, luister 10 minuten naar Met het oog op morgen en val in slaap. En in het weekend heb ik wel eens een pain au chocolat en een sapje bij het ontbijt en ga ik op pad met mijn vriendinnetjes E. en Clio.

Genoeg om inspiratie uit op te doen, zou ik zo zeggen. U hoort van mij!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “en dat is drie”

  1. mama avatar
    mama

    Kijk dat bedoel ik nou! En anderen gaan naar hun literatuurclub of maken glas in lood. Ook spannend!