zevenheuvelenloop

Afgelopen zondag deed ik mee aan de Zevenheuvelenloop. Ik liep 15 kilometer in 1 uur 19 minuten en 45 seconden. Dat vond ik zeer tevredenstellend. Daarenboven was het ook een heel aangename ervaring. Ik liep door stad en land waar ik tot 10 jaar geleden dagelijks fietste, het was mooi weer en het was gezellig.

Maar de klap op de vuurpijl was de foto die ik aantrof op de Zevenheuvelenwebsite. Johannes die het peloton aanvoert. Ja, zo was het wel ongeveer…

Johannes voert Zevenheuvelenloop aan

(klik voor vergroting; posterformaat bij mij op te vragen)


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

5 reacties op “zevenheuvelenloop”

 1. sara avatar

  vét!!
  (kan ik er ook behang van bestellen?)

 2. Mascha avatar
  Mascha

  Dit is echt onnavolgbaar stoer!

 3. mama avatar
  mama

  WAW!!

 4. MS avatar

  … en je lijkt helemaal niet zo erg op een Ethiopiër …