Knutselen

Voor mijn verjaardag vroeg ik een bouwpakket. Ik vond namelijk dat ik altijd maar met mijn hoofd bezig ben, is het niet op mijn werk, dan wel thuis met lezen of liedjes schrijven of een weblog bijhouden.

Ik kreeg een heuse Ferrari 250 GTO, zelf in elkaar te zetten. Schaal 1:24. Bestaande uit niet minder dan 202 onderdelen. Gisteren ben ik eraan begonnen. Samen met vriendin M, die zichzelf voor de gelegenheid een Airbus A320 van Lufthansa cadeau had gedaan.

Het was heel leuk en ik was heel trots dat ik na ongeveer anderhalf uur de motor (met dubbele Webercarburateurs!) + versnellingsbak in elkaar had gezet. Toen had ik 3 van de 42 plaatjes uit de handleiding af… Een echte Ferrari wordt waarschijnlijk sneller geassembleerd dan de mijne, maar ja, je koopt zo’n ding niet om hem snel even in elkaar te zetten.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Knutselen”

 1. Sint avatar
  Sint

  Sint zit altijd maar te denken
  wat hij jou nou weer zal … eh..geven
  Sint wil jou heus niet krenken
  maar zeg nu zelf: dit is geen leven

  Pas 3 van 42 plaatjes
  dat is slechts mondjesmaatjes

  Dus Sint voorziet voor Johannes
  een leven vol van smarten
  decennia lang gehannes
  eer jouw Ferrari echt kan starten

  Geen kdootjes dus dit keer
  je hebt genoeg te doen
  wordt de tijd ooit beter weer
  dan vult Sint graag je schoen