Duo

Sven en ik zijn aan een liedje bezig, met tekst van mij en muziek van hem. Dat is al 10 (tien!) jaar onze vaste rolverdeling, sinds Ik teken voor jou.

Op de een of andere manier wilde het niet zo lukken. We hadden al twee keer bij elkaar gezeten en dingen uitgeprobeerd, zelfs al wat opgenomen. En gisteravond constateerden we dat we misschien ten derden male opnieuw moesten beginnen.

Wat was dat toch? Hebben we het niet meer? Is de creativiteit weggevloeid? En we hebben zulke meesterlijke songs gemaakt (waar de wereld geheel onterecht geen weet van heeft). Denk aan Hou ze open, Eigenlijk bedoel en Een hele mooie tuin. Een beetje ontmoedigd zijn we gaan slapen.

En blijkbaar deed ons dat slapen goed, want vanochtend zijn we er nog eens voor gaan zitten. Terug naar waar we goed in zijn: niet te veel fratsen, gewoon een paar rake akkoorden en spelen en zingen maar. En nu staat er iets in de steigers waar we mee verder kunnen.

Waarmee Jan & Sven de wereld gaan overrompelen. Waarmee ze concepten als “John & Paul”, “Björn & Benny” en “Henny & Ernst” definitief naar stoffige archieven zullen verwijzen.

Het is nog niet af. Probeer uw geduld te bewaren. U hoort van ons.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Duo”

  1. mama avatar
    mama

    Vol verwachting klopt mijn hart.
    Succes ermee!