Uitgeleend

Het is me het dagje wel, 19 oktober.

In 2007 ontviel ons Jan Wolkers op mijn verjaardag. In 2008 stopte cineast Jan van den Ende op deze dag met roken (toegegeven, die heb ik op Wikipedia opgezocht).

En vandaag, 19 oktober 2009, is de Dirk Scheringabank definitief uitgeleend. Nou heb ik zelf nooit begrepen wat je als nadenkend mens doet bij een bank waar ook kredietverstrekkers lenen.nl en Becam (van de tv-spotjes) onder vallen, maar het is toch een beetje sneu voor de gedupeerden en medewerkers.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Uitgeleend”

  1. Sven avatar
    Sven

    Financiën: ingewikkeld. Aan de regel dat klanten achteraan de rij van schuldeisers komen te staan, wat in feite betekent dat ze hun kapitaal kwijt zijn, zou ik het wel fair vinden dat banken die failliet gaan achteraan de rij van hypothecaire terugbetalingen komen te staan. Zo kun je nog eens met gerust hart een huis kopen, misschien.

    Groeten,
    Sven