Diva

Er is een nieuw tijdschrift dat zich ellebogend een plaatsje in de schappen wil veroveren. Vast weer zo’n overbodig blaadje, denkt u. Inderdaad, maar daar gaat het me nog niet eens om.

DIVA afficheert zich als “het volwassen glamourmagazine”. Dat wringt. Bij glamour denk ik aan plastic glimlach, alleen bekend zijn omdat je BN’er bent, Jan en Yolanthe, rode lopers enzovoort. Dat kun je van alles noemen maar niet volwassen. Wat een verschrikkelijke aanprijzing dus.

Natuurlijk volg ik nu.nl/achterklap om te weten hoe het met Schoonmoedergate staat, het gekijf tussen schoonmoeders Gerda en Ricarda (Ricárda?!?!? Dat is wel een beetje vragen om problemen), maar dat doe ik niet met het volwassen deel van mijn persoonlijkheid. Misschien als het kind in mij dat ik levend wil houden…


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Diva”

  1. Mblog avatar
    Mblog

    Het onvolwassen deel van mijn persoonlijkheid gaat vanavond mosselen eten, maar dankzij jouw mensvisie nu zonder gewetenswroeging, waarvoor dank.