Mail van Amsterdamsch Koffijhuis

Lieve Jan, dank voor je uitgebreide mail,zo gaat het bij ons met oerol,vele mensen zijn daar aan gewent en sommige schrikken,buiten oerol hebben we alle tijd voor je,vr. gr. Cees,barkeeeper en tevens eigenaar van Het Amsterdamsche Koffyhuis

[eens een ongeletterde hork, altijd een ongeletterde hork JM]


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Mail van Amsterdamsch Koffijhuis”

  1. Pipo avatar
    Pipo

    oooww wat zijn mensen die geen hand in eigen boezem kunnen steken toch onuitstaanbaar.

    ik stel voor dat we er een keer gaan eten met 38 man, allemaal een ander gerecht bestellen, alle gerechten op verschillende manieren customizen ("maar dan zonder champignons") en als ze het komen serveren zeggen dat we allemaal een glutenallergie hebben.