Zelf trappen

Ik combineer op dit moment twee van mijn favoriete bezigheden: weblogberichtjes schrijven en fietsen. Hier op Oerol staan fietsen met computers die je aan moet trappen zeg maar. Als je trapt lever je 30 Watt, genoeg om de computer te laten werken die op de fiets gemonteerd is, en dan maakt-ie ook nog verbinding met internet.

Dus terwijl ik hier in alle rust mijn stukkie typ, werk ik als een dolle aan mijn conditie. En ben ik nog eens milieubewust bezig dat het een aard heeft.

Maar nu ga ik weer op mijn echte fiets een beetje over het eiland toeren. En vanavond naar Johan!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Zelf trappen”

  1. Mascha avatar
    Mascha

    Wat leuk! Dat zou ik thuis ook moeten hebben.

  2. mama avatar
    mama

    Klinkt goed. Iets voor opa??