Van die dingen

Een paar weken geleden. Vriend R. vroeg of ik meeging naar Wim Helsen, in de Utrechtse schouwburg. Dat leek mij een goed idee, want ook Belgen kunnen cabaret maken. Dat hebben mijn helden van Kommil Foo wel bewezen.

Een paar dagen later: “Helaas, Wim Helsen is uitverkocht, ook in Amsterdam, Rotterdam en zelfs Coevorden”, meldde vriend R. Jammer, als het overal uitverkocht is, wil je er natuurlijk extra graag bijzijn.

Gisteren. Ik was bij uitzondering een beetje blijven hangen op mijn werk totdat ik om zes uur dacht: “Nou kan ik net zo goed echt lang blijven en na de files gaan autorijden.”

Zo gezegd zo ge-diggie-daan. Kwart voor acht, ter hoogte van Gouda. Telefoon. Vriend K. à l’appareil: “Jan, kun je om acht uur hier zijn, want we hebben een kaartje over”. Bang voorgevoel. “Waarvoor?”

Precies:


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Van die dingen”

  1. Raf Vorsselmans avatar
    Raf Vorsselmans

    Naar mijn mening de beste vlaamse cabaret- … -mens die er rondloopt