Vraagbaak

De Renault Clio van uw verslaggevert begint een dagje ouder te worden. Ze begint kleine mankementjes te vertonen die apart van elkaar draaglijk zijn, maar opgeteld een bron van ergernis vormen.

Al een tijdje maakt de ventilator in stand 1 en 2 soms een fluitend geluid. Heel irritant. Bij stand 3 en 4 is er niets aan de hand, maar die gebruik je nooit. Dus ik wil die ventilator smeren. Maar dan moet ik er wel bij kunnen. Dat ding zit ergens verstopt. Ik heb hem al wel gelokaliseerd maar ik wil beslagen ten ijs komen bij de demontage en (hopelijk ook) remontage.

Daarom toch maar eens een boek aangeschaft. Het moet nog in de bus vallen maar ik heb er hoge verwachtingen van.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Vraagbaak”

  1. Anonymous avatar
    Anonymous

    Dat je een goede monteur mag worden.

    Groetjes.

    Lennie.