Ajax bij RTL7

Ik zette daarnet de tv aan en intussen ging ik een beetje internetten. Daardoor bleef de tv staan op de zender die het eerst voorbijkwam: RTL 7. Wat blijkt dan ineens, als je je aandacht weer even op het scherm richt: op dat scherm zitten al een kwartier vier mensen zich druk te maken over de perikelen bij Ajax. Het lijkt wel alsof het ze echt boeit ook nog. Er zit zelfs een vrouw tussen, die trouwens Barbara heet. Wat een prietpraat.

Toegegeven: ik volg de eredivisie enigszins. Maar eigenlijk alleen door eens per week pagina 818 en 819 van Teletekst te bekijken. Want het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of mijn plaatselijke FC (ik ben altijd voor de plaatselijke FC van de stad waar ik woon) nog wat klaargebakken heeft.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Ajax bij RTL7”

 1. Monique avatar
  Monique

  FC rules!
  eh….

 2. Mascha avatar
  Mascha

  Ik reageer NIET op “er zit zelfs een vrouw bij”, ik reageer NIET, ik hap NIET, ik hap NIET….. 😉