Met zonder dak

BUNNIK, ODIJK ETC. – Vorig jaar sleutelde uw verslaggever een dag aan de Renault 4 Plein Air van vriend Bram. Omdat we het allemaal druk hebben tegenwoordig met ook heel belangrijke zaken, duurde het even voordat het eindresultaat daar was. Maar het is er.

Vandaag, op wat waarschijnlijkheidshalve de laatste mooie dag van 2008 zal blijken te zijn geweest, werd er een stukje getoerd. Wat een verschrikkelijk strak ding! Mijn complimenten voor de (ontzettende) man die dit huzarenstukje volbracht.

Ik ben nou niet een echte cabriofanaat, maar deze R4 Plein Air is hors catégorie zeg maar. Geen dak, maar ook geen deuren, en al helemaal geen nieuwerwets windscherm achter de stoelen. Ultiem buiten rijden dus.

En over bekijks geen klagen natuurlijk. Klein meisje: “Kijk mama, een auto met zonder dak!”. Zo is het maar net.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Met zonder dak”

  1. sara avatar
    sara

    très cool!