Stilte

We waren in de outback en daar kan het stil zijn. Maar onlangs waren we in Katherine Gorge. Daar was het echt stil. Daar hoorde je de stilte. Het was op zeker moment windstil op de rivier (in de kano) tussen twee 50 meter hoge rotswanden. Alleen de glinstering van de zon op het water. Twee vogels die samen door de kloof zeilden. Een paar vissen in het heldere water.

Maar hoe hoorde ik dan de stilte? Laat ik het zo zeggen: de stilte werd op sommige momenten geaccentueerd. Door het lichte klotsen (is daar geen fraaier woord voor??!!) van het water tegen de boot, een enkele schreeuw van een overvliegende papegaai, de overvliegende helikopter die zacht zoemt.

Mooi.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Stilte”

 1. teknopipo.nl avatar
  teknopipo.nl

  “kabbelen”

 2. mama avatar
  mama

  Dan “chill” je pas echt,volgens mij.En dan dat gevoel lekker lang vast houden!!
  Liefs