Tafelen

BREETJE-DA – Ik ben op bezoek bij Teknopipo. Dat is sowieso heel gaaf want we hebben zitten jammen waarbij ik de drums bediende. We hebben zogenaamde dikke technobeats gemaakt. De hihats en de toms vlogen lustig in het rond.

Maar ook heel gaaf was dat we pas om 22.45 gingen eten (Nasi Rames) en dat gaf me toch wel een beetje een vakantiegevoel. Pas om 0.15 waren we uitgetafeld. (het woord tafelen lijkt me toch wel op zijn plaats als je anderhalf uur aan tafel zit)


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Tafelen”

 1. Mblog avatar
  Mblog

  Tafelen

  O disnacht, schooner dan de daegen,
  Hoe kan Johannes de Beat verdraegen
  Die zich in zijn oren wringt
  Hoe cool wellicht het jammen is
  Kabaal leidt tot verderfenis
  Van het Gehoor en zijn Organen

  (met dank aan Vondel)