Sander

UTRECHT – Uw verslaggevert was gisteren in een café. Dat gebeurde de laatste tijd op zich wel vaker, maar als ik bij elk cafébezoek een log moest plaatsen…

Enfin, ik was in gesprek met mijn tafelgenote en op de een of andere manier kon ik er maar voor 90% mijn gedachten bij houden. Dat lag allerminst aan mijn tafelgenote. Ik werd afgeleid: aan de bar zat toch echt iemand die verdacht veel leek op een bekende radiopresentator. Zou het hem zijn of niet? Je wilt het wel weten maar niet te opvallend kijken.

Uiteindelijk heb ik mijn tafelgenote deelgenoot gemaakt van mijn 10% aandachtsverslapping. Zij gaf mij, nadat ze zich onopvallend had omgedraaid, het verlossende woord: het is hem.

Toen was ik weer 100% aandacht.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Sander”

  1. Revolution avatar
    Revolution

    haha, en zo was het. R