Kaarsje

Tip van uw verslaggevert, met dank aan Revolution: als je je druk maakt om iets waar je toch geen invloed op uit kunt oefenen en wat naar alle waarschijnlijkheid netjes goed komt, steek dan een kaarsje op. Simpel, maar doeltreffend. Hoop ik.

Edit: kaarsje bleek binnen een uur al te helpen!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Kaarsje”

  1. monique avatar
    monique

    is waar. kaarsje heeft mij ook al eens geholpen door dit soort momenten en ik heb een vriendin die het ook met regelmaat inzet!

  2. Karin avatar
    Karin

    Ja klopt! En niet alleen in Nederland werkt het. In India zetten de mensen massaal kaarsjes in voor het goede. Gisteren waren Anne en ik getuige van een door kaarsjes verlicht Varanasi. Echt heel stoer! Voelde me ook meteen een stuk beter.