Afgespeeld

iTunes houdt precies bij hoe vaak ik een liedje gespeeld heb, zowel in iTunes zelf als op mijn iPod. Die twee lopen synchroon. Ik vind dat gaaf en het is een soort van Levenstaak om alle liedjes die op mijn iPod staan, minimaal één keer af te spelen. Je zet liedjes tenslotte niet voor niets op je iPod.

In een jaar was het me redelijk aan het lukken alle 4000 liedjes minimaal één keer af te spelen.

Echter van de zomer raakte ik mijn iTunes-database kwijt, met als gevolg dat ik weer opnieuw kon beginnen. Sindsdien zit ik weer koortsachtig alle liedjes op mijn iPod minimaal één keer af te spelen. Je zet liedjes tenslotte niet voor niets op je iPod.

Ik denk dat niet veel mensen mij begrijpen. Maar dat is misschien wel vaker bij Levenstaken.

(Er glippen trouwens liedjes doorheen die voltooiing van de Levenstaak vertragen: The Grand Parade of Lifeless Packaging van Genesis en Save Game en Tonight van Johan voeren de Afgespeeld-lijst aan met 4 keer.)


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Afgespeeld”

  1. monique avatar
    monique

    Zet je er wel voortdurend liedjes bij, zodat de Levenstaak ook daadwerkelijk een Levenstaak is?