Ticket to the tropics

Ik ben ook nog 2 dagen in Chitwan geweest, een gebied waar een jungleklimaat heerst. We hoefden niet onder een klamboe te slapen (beetje jammer), maar we hebben wel neushoorns gezien, een babyolifantje koekjes gegeven, en in de rivier gebaad op de rug van een olifant. Olifanten zijn gaaf.

Nog iets wat je in Chitwan hebt en in Nederland niet: regen, en dan bedoel ik VEEL regen, die nooit ophoudt. En vliegtuigjes die 4 uur te laat zijn om je vervolgens gelukkig wel netjes in 20 minuten naar Kathmandu te vliegen.

Morgen weer in het vliegtuig. De vriendelijke mohammedanen (al het eten in het vliegtuig halal bereid) van Qatar Airways brengen me dan weer naar Nederland. Waar ik z.s.m. een normale kop koffie ga drinken, ik vermoed in Lunetten…


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Ticket to the tropics”

  1. s a r a avatar
    s a r a

    lunetten rules!