Bewoonde wereld

Uw verslaggevert is na vijf dagen terug in de bewoonde wereld. Nou ja, niet dat de wereld waar ik was onbewoond was: je kon daar ook gewoon Coca-Cola en Lays chips krijgen.

Alleen… er waren geen auto’s, geen motoren, zelfs geen fietsen. Alle dorpjes waar we doorliepen, zijn slechts te voet bereikbaar, via het smalle paadje waar wij ook liepen. Het was daar dus een drukte van belang met dragers (die soms hele bedden vervoerden, op hun badslippers over dat rotspad steil omhoog dan wel -laag) en muilezelkonvooien.

Verder hebben we natuurlijk mooie dingen gezien, waaronder een paar grote jongens uit het Annapurnagebergte (vriendjes van om en nabij de 8 km hoog). Wij hebben zelf tot 3210 meter gereikt. Mijn hoogterecord by the way.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Bewoonde wereld”

 1. Monique avatar
  Monique

  Joehoe, op naar de 5.000 meter! Hebben jullie al een rondvlucht Mount Everest geboekt? Ook heel fraai…. Wij vlogen met Boedha airlines, mochten we om de beurt ook in de cockpit naar de reuzen kijken.

 2. Revolution avatar
  Revolution

  vet!

 3. Anonymous avatar
  Anonymous

  Het gat in de markt van de Boedelbak bevond zich duidelijk ergens anders. En dat terwijl het ook hen wel lekker in het gehoor moet liggen, zo’n ‘boeddha-bak’ (altijd makkelijk voor je ‘inboeddha’).

  Enfin, alle meligheid terzijde, ik zie de foto’s graag tegemoet!

  Groeten en nog veel plezier,
  Sven