Op trekking

POKHARA – Uw verslaggevert is van standplaats verwisseld. Vandaag ben ik met vriendinnetje K. in een 7 uur durende busrit van Kathmandu naar Pokhara (200 km westelijker) gereisd. Beetje hobbelig was het wel, maar eindelijk die vieze stad uit. Alleen de 10 minuten die we achter een open vrachtwagen met koeienbeenderen-met-rottende-vleesresten, waren minder. Tenzij je van lijkgeur houdt….

We gaan de komende vijf dagen een trekking door het Annapurna-gebergte doen. Een flinke bergwandeling zeg maar. Gisteren nog even voor 17 euro een heuse Deuter-rugzak gekocht, die in Nederland makkelijk 90 euro kost (en daar dan ook niet nep is).

We hebben een gids en een drager (voor onze grote rugzak met onder andere de beautycase en de fohn van K. en de dieselgenerator om mijn iPod onderweg te kunnen opladen). Alleen de dragers om ons mee te torsen, ontbreken.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Op trekking”

  1. mama avatar
    mama

    Wat een mooie onderneming. En je helpt daarmee weer een paar gezinnen aan inkomen. Mooi werk!Veel plezier

  2. s a r a avatar
    s a r a

    dieselgenerator & ipod: een combi die klinkt als een tang op een varken!