Met de trein

UTRECHT OVERVECHT – Uw verslaggevert haalde vanochtend nog wat injecties voor zijn reis naar Nepal (29 nachtjes until take-off) en spoedde zich toen rennend naar de trein. Ik bereidde me al voor op een half uur wachten. Maar: net gehaald. Maar geen kaartje, kwam ik in de trein achter.

Om een bon van 60 euro voor te zijn, legde ik me opnieuw neer bij een verlies van een half uur en stapte in Overvecht uit. Ik belandde echter recht voor de kaartautomaat: hoop! Zo snel als ik kon doorliep ik de interface, pinpas al in de hand, onderwijl ook nog bedenkende dat ik beter had kunnen chippen want sneller. Inmiddels klonk de fluit van de conducteur en ik bereidde me ten derden male voor op een half uur wachten.

Toen ik me even later omkeerde met een kaartje in de hand, bleek dat de conducteur op mij had gewacht. Complimentje aan de NS. Eind goed al goed.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Met de trein”

  1. mama avatar
    mama

    Ken je de uitdrukking “geluk is met de….”? Maar voor jou geldt dat laatste natuurlijk niet.