Nepal en de EU

KATHMANDU/BRUSSEL – Het ticket voor uw verslaggevert ligt klaar! Hij gaat van 28 september tot 18 oktober naar Nepal. Leuk, wenst u hem geluk. Dat deed ik zelf ook. Maar toen kreeg ik nog een verheugende mededeling, namelijk dat ik op 12 oktober deel mag nemen aan de written exams voor mijn EU-concours. Een verwensing leek me wel op zijn plaats. Jammer van mijn carrière bij de EU…


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Nepal en de EU”

 1. sara avatar
  sara

  Gefeliciteerd met je reis (1), gecondoleerd met je in de kiem gesmoorde Europese carrière (2).

  @1 Je kunt het ook zo zien: je weet de juiste prioriteiten te stellen. 😉
  @2 Utrecht roelzzzz!

 2. Anonymous avatar
  Anonymous

  Ik begrijp hoe je je voelt. Al is het wel cool om je carriere te laten schieten voor een vriendinnetje!
  D.

 3. mama avatar
  mama

  Wat jammer nou…We waren je graag eens in Brussel komen bezoeken!
  Maar respect voor je keuze.