Getting better

UTRECHT – Uw verslaggevert heeft al een tas. Dus waarom nog een tas kopen? Dat is iets voor vrouwen, zo was zijn stellige overtuiging. Tot gisteren. Toen kwam ik op koopzondag (ook al zo’n uitvinding voor vrouwen) bij een cadeaushop (idem) aan de Lijnmarkt deze tas tegen, na een hint van vriendin N. En ik was om. Ik heb een tipje van mijn vrouwelijke kant toegelaten, zullen we maar zeggen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Getting better”

 1. Revolution avatar
  Revolution

  Kun je de volgende koopzondag op zoek naar bijpassende schoenen 🙂 mooie tas!

 2. Sara avatar
  Sara

  Zal ik het woord koffiedrinken in deze context nog laten vallen of liever niet?

 3. mama avatar
  mama

  Ben je toch een gewoon mens!!??
  Alhoewel..ook wel een beetje bijzonder.