Plein Air

GILZE – Uw verlaggevert heeft vandaag zijn handjes laten wapperen. Hij heeft geholpen de Renault 4 Plein Air (1968) van zijn kameraad ome Oef in elkaar te zetten. Het karwei is bijna geklaard. Alleen stoelen, koplampen, de kap en wat ander klein grut ontbreken nog.

Ik heb het apparaat al gereserveerd om er een keer flink mee door NL te gaan toeren op een mooie zomerdag. Nog even bedenken wie ik daarvoor mee ga nemen. Denk dat ik het al weet.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

6 reacties op “Plein Air”

 1. Floris avatar
  Floris

  Ha Jan,

  Nu ik bezig ben mijn scriptie te schrijven heb ik weer tijd om je site te bekijken! Leuk al dat geverslaggever. Grappig sommige dingen zijn heel herkenbaar (de pub en de colaautomaat). Je kunt leuk schrijven!

 2. Sara avatar
  Sara

  Denk dat ik het ook al weet.

 3. Anne avatar
  Anne

  Wie, koning Prince?

 4. Johannes avatar
  Johannes

  Dat mocht-ie willen…

 5. dekker avatar
  dekker

  Hallo Jan,

  Is de Renault van “ome Oef” klaar?
  Hopelijk is hij er ook een beetje klaar mee, ik met nl op zoek naar een plein air als strand auto in Tunesie….
  Ome Oef mag mij natuurlijk ook bellen.

  Vriendelijke groet,

  Lennart Dekker
  0598-383403

 6. Anonymous avatar
  Anonymous

  Lennart, als je een plein air zoekt, kijk maar eens op http://www.lasudrie.nl. Ik zoek er ook een maar die is voor mij iets te duur