Stadswandeling

UTRECHT – Leuk stadje zo op zondagmiddag (toch blij dat we tegen de koopzondagen gestemd hebben twee jaar geleden). En met een gids kom je nog eens iets te weten. Bijvoorbeeld dat Utrecht de enige stad ter wereld is met werfkelders. Alleen ergens in Amerika komen ze ook voor – daar hebben ze 800 m Utrechtse gracht nagebouwd. En dat de Domtoren met 112 meter de hoogste kerktoren van Nederland is. Maar dat wist uw verslaggevert natuurlijk allang.

Update: die nep-Utrechtse-gracht bevindt zich in San Antonio, Texas. Check dit.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Stadswandeling”

 1. Sara avatar
  Sara

  Dat van die Utrechtse gracht in Amerika, dat wist ik nog niet. En ik vind ook niks via Google. Jij wel? Ben wel benieuwd namelijk.

 2. Anonymous avatar
  Anonymous

  Mooi hoor die rivierloop, bijna beter dan het origineel!
  Gr. D.