Thuiswedstrijd

NIEUWEGEIN AAN ZEE – De onvolprezen muziekmakert Spinvis speelde gisteren een thuiswedstrijd. In het lokale theater ‘De Kom’, zo idyllisch gelegen pal aan de sneltramlijn die Nieuwegein met Utrecht verbindt.

Alle (overigens terechte) loftuitingen aan Spinvis’ adres zijn u wel zo’n beetje bekend. Een klein opvallend feit dan maar: uw verslaggevert kocht voor het eerst in 15 jaar een LP. Langspeelplaat. Vinyl. U weet wel. Gewoon voor de heb, want uw verslaggevert heeft niet eens een pick-up (langspeelplatenspeler) in huis.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Thuiswedstrijd”

 1. Revolution avatar
  Revolution

  De verslaggevert was met deze LP op het perron van de tram die nieuwegein met utrecht verbindt al helemaal de blits. Het was gaaf!

 2. sara avatar
  sara

  En waarom mocht ik niet mee?!

 3. Johannes avatar
  Johannes

  Mijn vrienden willen minder vaak naar Spinvis dan ik, dus daarom nodig ik ze in subgroepjes uit 🙂
  Ik zet je op de mailinglist voor volgende keer.