Weids

van onze verslaggevert

WASPIK – Uw verslaggevert bracht vandaag een bezoek aan Waspik. Verslaggeverts zus is daar onlangs gaan wonen. Dat was voldoende reden voor uw verslaggevert om naar dit pittoreske Brabantse dorp (in de buurt van Raamsdonk en ’s Gravenmoer) af te reizen. Haar huis aan de rand van het dorp, benevens de velden van de plaatselijke FC, moest bekeken & bewonderd worden.

Uw verslaggevert was onder de indruk van het weidse uitzicht op veld en bomenrij en van de weidsheid van de tuin met tuinhuis. Maar hoe kan iemand wonen in een omgeving zonder de weidsheid van een betonnen skyline en de weidsheid van een doorgaande weg met auto’s en bussen?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Weids”

  1. sara avatar
    sara

    Andersom vraagt verslaggeverts zus zich dat misschien ook af…