Wie maakt me los?

van onze verslaggevert

UTRECHT CENTRUM – Vandaag was het winterjassendag. Uw verslaggevert had zich vorig jaar al voorgenomen dit jaar in de uitverkoop een winterjas te kopen. Want hij is toch niet gek?!? Waarom meer betalen als het ook makkelijk kan. Nou ja makkelijk, de uitverkoop liep al op zijn laatste benen. De keus was niet bovenmatig groot meer (de maten wel natuurlijk, alleen nog XXXXL wat de klok sloeg), maar uiteindelijk slaagde uw verslaggevert bij Esprit aan de Vreeburg, waar hij een jas met 70% (!) korting kocht. Voor goeie deals moet je gewoon geduld hebben, want op het kaartje zaten ook nog stickertjes met 30% en 50% erop.

O, trouwens by the way: dat uitverkoop “sales” heet, soit, daar is uw verslaggevert aan gewend, maar waarom heten nieuwe collecties bijna steevast “new arrivals”, alsof ik op Schiphol ben. Bah.

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Wie maakt me los?”

  1. Bram avatar
    Bram

    Juist!