weer een wens

In februari stond ik met La Femke op de foto. Toen ging er een levenswens in vervulling, schreef ik.

Over twee weken kan ik er weer een afvinken. Al een jaar of 10 roep ik dat ik naar een concert van Prince wil. De Man (of misschien Het Mannetje) is een van mijn muzikale helden. Ik snapte twintig jaar geleden al niet waar die overtrokken aandacht voor Madonna en Michael Jackson vandaan kwam, zeg maar.

Goed, over heldendom kun je twisten (doe ik ook graag, met name mensen die de Beatles niet op waarde weten te schatten, bestrijd ik te vuur en te zwaard), maar een feit is dat ik op 18 november naar Prince ga, in het Gelredome.

Dat schijnt niet de beste plaats te zijn om muziek te maken, maar ik ga ervan uit dat er een spreekwoordelijke afterparty in Tivoli zal zijn. En daar kom ik toch langs op weg naar huis…


Geplaatst

in

door

Tags: