150 euri’s

Ik ging daarstraks mijn nieuwe “gadget” ophalen bij de winkel. Hebt u het bestelnummer bij de hand, vroeg de verkoper. Dat had ik opgeschreven, dus ik diepte het briefje op uit de diepe zakken van mijn knaloranje regenjas. Er kwamen diverse papiertjes naar boven, ik pakte het briefje met het nummer eruit en gaf het aan de verkoper.

Terwijl hij naar achter ging om mijn gadget op te halen, zag ik ineens drie briefjes van 50 euro op de toonbank liggen. Die lagen er duidelijk nog niet toen ik bij de toonbank kwam. Ze zullen dus wel in de zak van mijn knaloranje regenjas hebben gezeten.

Maar hoe en wanneer ze daar terecht zijn gekomen..? Niet te lang over nadenken, ik ben alweer aan het internetten op zoek naar mijn volgende gadget. Deze komt in aanmerking.


Geplaatst

in

door

Tags: