Best goed, al zeg ik het zelf

Afgelopen vrijdag en zaterdag speelde uw verslaggevert in de Pillowman. Het zal u niet zijn ontgaan. Bent u nog niet geweest? Pak die drie kansen die u nog hebt (3, 4 en 24 april)!

Het spelen was een lust. Een lust voor onszelf, omdat de flow erinzat, we er echt van genoten. Hier en daar liep er weleens iets niet, maar los van dat het publiek dat meestal niet merkt, werden onvoorziene omstandigheden magistraal opgelost.

Een lust voor het publiek, dat opperbeste reacties gaf na afloop. De Pillowman is ook wel een erg goed toneelstuk. Het zit goed in elkaar en het heeft iets te vertellen. Dat moeten we Martin McDonagh nageven. Maar natuurlijk kan een mooi toneelstuk verpest worden. Dat is hier niet het geval. Maar dat ik dat vind, had de oplettende lezer al tussen de regels doorgelezen.

Nog drie keer dus. Ik kijk er in elk geval reeds naar uit.

www.lef-utrecht.nl


Geplaatst

in

door

Tags: