Hoe kan dat nu?

Uw verslaggevert deed weer mee aan de Pubquiz, samen met zijn Collega’s. Ze zouden wel even een hattrick gaan scoren, na de twee vorige edities glansrijk te hebben gewonnen. Nou dat viel toch een beetje tegen. De geest was er, het enthousiasme en het vertrouwen ook. Maar het wilde niet. Kwartjes vielen de verkeerde kant op (eerst het goede antwoord opschrijven en dan fout verbeteren), in plaats van de juiste. Gedoe over een vraag die niet goed gesteld was (volgens ons) of waar we niet goed naar hadden geluisterd (volgens de quizmissen; waarschijnlijk het dichtst bij de waarheid).

Uw verslaggevert stelt vast dat hij en zijn Collega’s betere winnaars dan verliezers zijn. Maar gelukkig hoefde ik niet meer naar Utrecht te rijden en was er genoeg bier om het leed te verzachten.


Geplaatst

in

door

Tags: