Kringloop

Gisteren ging uw verslaggevert op zoek naar kleren. Om precies te zijn: hij ging op zoek naar kostuums voor het toneelstuk waar hij binnenkort in speelt. We gingen daarvoor naar het kledingfiliaal van Kringloopcentrum de Arm.

Wist je dat je in een kringloopwinkel heel aardige dingen kunt vinden? Voor een heel aardige prijs? Natuurlijk wist je dat, ik wist het ook. Maar toch had ik nog nooit van mijn leven een kledingstuk in een kringloopwinkel gekocht. Misschien was ik beducht voor de muffe geur die er pleegt te hangen.

Nou, daar hoef je niet bang voor te zijn bij de Arm. Door het winkelende publiek heen waren ze er aan het schoonmaken, met als finishing touch een flinke dot heuse toiletspray. Dat ging wellicht wat ver.

Maar hoe dan ook, ik vond daar een heel aardige bloes (Levi’s) en een stel mooie (echt lederen) stappers waarvan ik dacht: die neem ik voor mezelf mee. Samen 20 euro. Geen geld, zeker als je bedenkt dat ik voor een bloes en schoenen normaal zo het achtvoudige uitgeef…

Echt een ontdekking, die kringloopwinkel.


Geplaatst

in

door

Tags: