Vliegende start

Met de beste wensen. Uw verslaggevert bestormde het nieuwe jaar samen met zijn Collega’s, die voor de tweede keer de felbegeerde bokaal van de Pubquiz wonnen.

Verder is de lucht krakend blauw, startte mijn Clio zonder morren na een nacht strenge vorst, had ik vanochtend al twee goede gesprekken (en het is pas 11 uur) en ga ik komend weekend naar het nog koudere Zwøden, waar ik o.a. een dag ga rondrijden in een dikke gehuurde Volvo V50 met navigatie (was maar een tientje extra volgens gastheer Teknopipo).

En oja, ik zou het bijna vergeten: de muzikale carrière van uw verslaggevert neemt dit jaar (goed voornemen) ook een hoge vlucht. Helpt mij en luistert naar deze cover van Frank Boeijens Zwart Wit, die ik maakte met Sven (muziek en productie) en Meijke (koor, tweede & derde stem). En vooral: zegt het voort…


Geplaatst

in

door

Tags: