Koopt allen Bessola

UTRECHT – Uw verslaggevert heeft een groot zwak voor een toetjesproduct dat uit het winkelbeeld lijkt te verdwijnen. Hij heeft al een keer te horen gekregen: “Nee, meneer, dat hebben we niet meer. We konden het steeds in de kliko flikkeren.” En zijn buurtsuper, Spar Sterrenwijk, dreigt ook de handdoek in de ring te gooien.

Maar ik niet. Ik doe op eenieder een hartstochtelijk beroep om Bessola te gaan eten. Bessola is een verfrissende mix van bessensap, krenten, rozijnen, water, gort en een vleugje citroen. Het is lekker fris en fruitig. Je kikkert er echt van op. Bessola dus!

Krentjebrij of watergruwel zijn overigens de commercieel weinig verantwoorde soortnamen van mijn favoriete add-on voor de yoghurt.

Je kunt het ook zelf maken naar het schijnt, maar wie doet dat nou? Een pak Bessola (kijk uit voor namaak!) is wel zo makkelijk en minstens even lekker.


Geplaatst

in

door

Tags: