Ouwe rockers

van onze verslaggevert
OOSTERHOUT – Vier mannen van mijn vaders leeftijd op een podium. Uw verslaggevert zou er normaal gesproken het zijne van denken en overgaan tot de orde van de dag. Maar dit waren niet zomaar vier mannen van mijn vaders leeftijd op een podium. Dit waren de Golden Earrings.
De vergelijking met de Stones dringt zich natuurlijk op. Bassist Rinus Gerritsen heeft eenzelfde verweerde kop als Keith en Barry Jagger springt nog als een dolle over het podium. En gewoon lekker ouwe hits beuken. When the lady smiles, Long blonde animal en natuurlijk Radar love, alles kwam voorbij. Voordeel van de Earrings boven de Stones: je hoeft er niet voor naar een stadion waar je niets ziet en het geluid verwaait.
Verder was er de primeur van Jan Wolkers op drums. Hij verving Cesar Zuiderwijk.


Jan Wolkers (links; foto: Okke Bloem) en Cesar Zuiderwijk


Geplaatst

in

door

Tags: