Spinvis gaat klassiek

van onze verslaggevert

DEN HAAG – En weer doet-ie het. In vijf jaar pas 2 echte platen gemaakt, maar toch steeds originele concerten blijven geven. Steeds nieuwe arrangementen, instrumenten, bandleden. Gisteren in het Paard van Troje, waar Spinvis, alias van Nieuwegeiner van de Eeuw Erik de Jong, optrad met het Residentieorkest.

De man voelt zich steeds beter thuis op het podium en is dan ook niet onder de indruk van al dat instrumentarium achter hem. De arrangementen voor orkest van zijn liedjes waren subtiel. Maak er hiphop, hardrock of hoempapa van, Spinvis’ liedjes blijven altijd overeind, zo is de inschatting van uw verslaggever.

1 maart een thuiswedstrijd voor de Man, in theater de Kom in Nieuwegein. Kom ook! Want je mag de winnaar van de Popprijs 2007 nu eenmaal niet missen.


Geplaatst

in

door

Tags: