Heuveltje

NIJMEGEN – Een maand geleden reed uw verslaggever knoerthard over een verkeersheuveltje, op de kruising Postweg – Groesbeekseweg in Nijmegen. Dat heuveltje lag daar net, en ook precies (helemaal precies, zie foto) in de rijlijn. Gevolg: 2 banden naar de filistijnen. En het waren brede sloffen (u bent niet anders gewend van mijn dikke Clio) dus dat geintje (haha) kostte me in totaal 214 euro 90 bij de Kwikfit.

Wel GV$%%*&%&$*&%$%%^$&*%!

Maar wacht, ik heb volgens mij een rechtsbijstandsverzekering… foto’s laten maken, brief op poten geschreven, facturen gekopieerd. Alles in een envelop: betalen maar! Met in mijn achterhoofd uiteraard: “Het zal mij benieuwen”.

Maar warempel, twee weken later een telefoontje: “U heeft een sterke zaak, maar een zaak beginnen is voor ons duurder dan u de kosten te betalen”. En even later zwart op wit in een mailtje:

Het bedrag zal binnen enkele dagen op uw rekening staan. Het dossier wordt gesloten.

Een rechtsbijstandsverzekering, ik kan het iedereen aanraden…


(klik voor vergroting)


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Heuveltje”

  1. moonline

    ja! heb je mijn log gelezen over rechtsbijstand? ik heb er een fototoestel aan overgehouden….

  2. Johannes

    Ik moest aan die log denken ja. Jammer, maar IK had die 214,90 euro dus al wel een keer uitgegeven…

  3. Geit

    Wanneer komt er weer een nieuw verhaaltje… Ik check elke dag je site maar nog steeds geen nieuwe log!