Plein Air


GILZE – Uw verlaggevert heeft vandaag zijn handjes laten wapperen. Hij heeft geholpen de Renault 4 Plein Air (1968) van zijn kameraad ome Oef in elkaar te zetten. Het karwei is bijna geklaard. Alleen stoelen, koplampen, de kap en wat ander klein grut ontbreken nog.

Ik heb het apparaat al gereserveerd om er een keer flink mee door NL te gaan toeren op een mooie zomerdag. Nog even bedenken wie ik daarvoor mee ga nemen. Denk dat ik het al weet.


6 reacties op “Plein Air”

 1. Ha Jan,

  Nu ik bezig ben mijn scriptie te schrijven heb ik weer tijd om je site te bekijken! Leuk al dat geverslaggever. Grappig sommige dingen zijn heel herkenbaar (de pub en de colaautomaat). Je kunt leuk schrijven!

 2. Hallo Jan,

  Is de Renault van “ome Oef” klaar?
  Hopelijk is hij er ook een beetje klaar mee, ik met nl op zoek naar een plein air als strand auto in Tunesie….
  Ome Oef mag mij natuurlijk ook bellen.

  Vriendelijke groet,

  Lennart Dekker
  0598-383403