optredentje

Gisteren gaf E. een feestje. De E. voor wie ik een liedje schreef. Ik was ook uitgenodigd, evenals zo’n vijftig andere mensen. Bram had zijn gitaar bij zich en zo kwam het dat we Op weg live gingen uitvoeren voor een behoorlijk groot publiek.

Ik ben niet echt een natuurtalent als het op zingen aankomt, maar daar stond ik dan toch. Voor het eerst zingend voor zoveel mensen, met een heuse microfoon. Toegegeven, ik was zenuwachtig, maar na afloop wilde ik nog wel vijf liedjes spelen. Of tien. Zingen voor een publiek is namelijk heel gaaf. Ik kan het iedereen aanraden.

Jan en Bram

3 reacties op “optredentje

  1. zingen voor publiek is echt wel GAAF!!! leuk! ik zou me over dat van nature aanwezige of niet-aanwezige talent geen zorgen maken. het klinkt gewoon goed. stem en liedje samen kloppen.

  2. Ik had de eer aanwezig te zijn bij je optreden. Echt gaaf!
    Het liedje met de videoclip van Bram is trouwens ook zeker de moeite van het bekijken waard !

Reacties zijn gesloten.