eindelijk

Na een jaar of zeven trouwe dienst heeft mijn handgebouwde html-site plaats moeten maken voor een nieuwerwetse WordPress-weblog. Zelfde plaats, zelfde URL, opgefrist uiterlijk. Alleen de RSS-feed moet je even aanpassen.

De puntjes moeten nog op de i. Heb je opmerkingen over uiterlijk of usability, dan hoor ik die graag (misschien kan iemand even op de iPad testen of het er daar een beetje netjes uitziet). Alleen kom niet aanzetten met de opmerking dat animated gifs “echt niet meer kunnen”, want let maar op, die komen helemaal terug in 2011!

Oja, mijn songteksten moet ik nog overzetten, die zul je even moeten missen. De Senseo-apparaten hebben definitief het veld moeten ruimen.

7 reacties op “eindelijk

  1. 1. Ziet er goed uit!
    b) Animated gifs kunnen dan wel maar “under contruction” berichten absoluut niet!!!
    Tenslotte: staan die Senseoos in natuurlijke habitat nog wel ergens in een archief?

  2. O, overigens, kun je naar bramstrijbos.com linken ipv sonicbird.com? Die is wat beter bijgewerkt… thanks!

  3. Oeh! Ik schrik me een hoedje, wat een onverwachte verbouwing. Maar nu ik zo even rondkijk denk ik dat ik er wel aan kan wennen. Mis alleen de link naar Calvin en Hobbes nog, maar misschien moet ik er maar gewoon mee stoppen op doelloze momenten daar naartoe door te klikken.

Reacties zijn gesloten.