Zevenheuvelenloop

Hardlopen is verslavend. Afgelopen weekend deed ik mee aan de Veluweloop. Ik heb 6 kilometer gerend, met aankomst bergop. Vooral dat laatste vond ik stoer (doet een beetje Tour de France-achtig aan, met al dat publiek en dan zo’n vernietigende eindsprint waarin het woord “vernietigend” zich al snel op jezelf betrekt in plaats van je tegenstanders).

En over 2 maanden ga ik ineens meedoen aan de Zevenheuvelenloop in en rond Nijmegen. Terug naar mijn stadsie. Er zal de komende tijd nog heel wat moeten gebeuren, want we hebben het hier over 15 kilometer, op geaccidenteerd terrein, zoals je al begreep.

We zullen zien. Vanavond kon de training alvast niet doorgaan. Het regende.

(Niet alleen de benen, ook de ruggengraat moet in training.)

2 reacties op “Zevenheuvelenloop

Reacties zijn gesloten.