Clio-uitverkoop

Mijn Renault Clio Mexx uit 1997 bleek bij de APK te veel gebreken te vertonen. Ik had geen zin meer om het ding te laten repareren. Misschien begrijp je waarom:

De sloperij wilde er nog 50 tot 100 euro voor geven. Mijn zwager zei: “Zet hem nou eerst nog op Marktplaats, wie weet wat de gek er nog voor geeft”.

Zo gezegd zo gedaan.

Ik dacht dat iemand er misschien 300 euro voor zou geven dus dat bedrag vroeg ik in mijn advertentie. Waar ik overigens gewoon vertelde dat hij geen APK meer heeft en wat er allemaal mee mis was.

Toen begon het.

Nog geen minuut (zonder overdrijven) nadat mijn annonce op internet verscheen, begon de telefoon te rinkelen. Iedereen wilde die Clio kopen. Ik schrok me wezenloos en kon niet eens al die mensen te woord staan.

Ik heb uiteindelijk 400 euro weten te vangen, dus 100 boven de vraagprijs. Natuurlijk ijlt het gevoel na dat ik er nog veel meer voor had kunnen krijgen, maar het is wel 350 euro meer dan wat de sloperij had gegeven. En aangezien mijn videorecorder (zo’n ding met VHS-banden, weet je nog?) ook bijna de geest gaat gevende geest heeft gegeven…

5 reacties op “Clio-uitverkoop

  1. @Revolution Nieuwe Clio is vanaf zaterdag te bewonderen voor Johannes' deur…

Reacties zijn gesloten.